Stratégie európskeho normalizačného systému do roku 2020

Stratégie európskeho normalizačného systému do roku 2020

NormalizáciaRôzne

V nadväznosti na článok uverejnený na našom blogu 8. marca 2013 pod názvom „Aká je skutočná budúcnosť technickej normalizácie?“ pokračujeme v tejto téme informáciou, že Slovenský ústav technickej normalizácie zverejnil na svojej úvodnej stránke návrh dokumentu s názvom „Európska normalizačná stratégia 2020, Návrh na verejné prerokovanie“.
Stratégiou európskej technickej normalizácie je jednoznačne rast konkurencieschopnosti na globálnej úrovni, odstránenie technických prekážok obchodu a služieb, podpora ekonomického rastu a blahobytu (inak povedané s európskym úsmevom ovládnutie trhu EÚ nadnárodnými spoločnosťami a faktická likvidácia malých a stredných národných podnikov)
Prečítajte si ho a v prípade Vášho záujmu ovplyvniť stratégiu európskej normalizácie pošlite svoje pripomienky do 14.4.2013 na e-mail: andrej.svatik@sutn.gov.sk.
Ak tak neurobíte, možno Vás to bude niekedy mrzieť, keď sa budete čudovať, čo to zasa v tej EÚ vymysleli za normy, ktoré musíme používať a niektoré môžu byť dokonca v rozpore z koncepciou protipožiarnej bezpečnosti stavieb na Slovensku.

Návrh Európskej normalizačnej stratégie 2020

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.