APPO SR bude zastupovať profesijné združenia SR na seminári SÚTN

APPO SR bude zastupovať profesijné združenia SR na seminári SÚTN

NormalizáciaRôzneStavebné výrobky

Slovenský ústav technickej normalizácie organizuje 29. apríla 2013 v Bratislave seminár s názvom „Technická normalizácia — podpora malých a stredných podnikov“
Seminár je súčasťou európskeho projektu SMEST 2 (Small Medium Enterprise Standardization Toolkit). Podobné semináre sa konajú aj v ďalších 18 krajinách Európy. Projekt podporuje EÚ a EZVO a na organizácii sa

podieľa CEN/CENELEC, NORMAPME (od 1. marca 2013 zrušená organizácia) a národné normalizačné organizácie. Cieľom seminára je zlepšiť povedomie o technickej normalizácii, o normách a výhodách ich používania pre malé a stredné podniky (MSP).
Na seminári sa zúčastní so svojou prezentáciou aj naša APPO SR ako zástupca profesijných organizácií SR, ktoré majú skúsenosti s národnou aj európskou normalizáciou v stavebníctve. Tému prezentácie APPO SR si môžete pozrieť v priloženej pozvánke.

Naozaj sa oplatí prihlásiť, lebo seminár je bezplatný a okrem toho, každému účastníkovi seminára bude poskytnutá okrem občerstvenia aj jedna STN podľa vlastného výberu v cene do 35 €. Ruku na srdce, kedy Vám dal niekto niečo zadarmo? No vidíte že nie, ale raz to musí prísť.

Pozvánka na seminár s programom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.